Ehdot

Powerbike.fi on kotimainen verkkokauppa, jonka omistaa Suomalainen BB Technologies Oy (3100820-8) jäljempänä käytetään pelkästään nimitystä Powerbike.

Sovellettavuus

Nämä ostoehdot ovat voimassa sillä ehdolla, että Suomen laki tai muu sovellettava laki ei ole ristiriidassa näiden ehtojen kanssa. Yksityiskuluttajaa koskee kuluttajansuojalaki sekä oikeusministeriön asetus peruuttamislomakkeesta ja peruuttamisohjeista, jotka suojaavat myös Powerbike -kauppaa ja sen omistajaa.

Powerbike ei vastaa mahdollisista kirjoitus- tai kuvavirheistä tai loppuunmyydyistä tuotteista. Powerbike ei myöskään ota vastuuta tiedoista, jotka tulevat kolmansilta osapuolilta. Virheitä voi olla esimerkiksi tuotekuvauksessa, tuotteen teknisessä kuvauksessa, sisällysluettelossa, käyttöohjeessa, hinnassa tai saatavuudessa verkossa. Tämä koskee myös virheellisiä hintoja, jotka voivat johtua manuaalisista prosesseista tai teknisestä virheestä. Powerbike pidättää oikeuden korjata mahdolliset virheet ja muuttaa tietoja milloin tahansa. Verkkokaupassa esillä olevat kuvat ovat kuvituksia ja niiden ei siten voida varmuudella taata kuvaavan tuotteen tarkkaa ulkonäköä.

Erityishuomio sähköpyöristä ja sähkökulkuneuvoista on käyttäjän vastuu pitää tuotteestaan huolta. Akkua tai pyörää ei saa ladata ilman valvontaa. Latausta ei saa tehdä muilla laitteilla/latureilla kuin mitä tuotteen mukana on toimitettu eikä mukana tulleiden ohjeiden vastaisesti. Powerbike verkkokauppa tai sen omistaja BB Technologies Oy ei ole vastuussa väärin käytetyn sähkökulkuneuvon aiheuttamasta vahingosta.

Maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat

Pankkimaksutavat

OP, S-Pankki, Aktia, Säästö­pankki, OmaSp, POP Pankki, Ålands­banken, Handels­banken, Nordea, Danske Bank, Siirto

Korttimaksutavat

Visa, Master­Card, American Express

Voit maksaa tilauksesi pankki- tai luottokortilla (VISA, Mastercard, American Express). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä ensin korttinumerosi (etupuoli Credit, kortin kääntöpuoli alhaalla Debit), kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta (Credit) ja alhaalla oikealla (Debit). Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla, ja tilaamasi tuotteen tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

Mobiilimaksutavat

Pivo, MobilePay, Masterpass, AinaPay

Lasku- ja osamaksutavat

OP Osta laskulla, Collector Bank, Jousto

Käytämme SSL-suojausta. Tietoja ei tallenneta Powerbike omaan tietokantaan, vaan ne välitetään suoraan luottokorttiyhtiölle.

Maksupalvelun tarjoaja

Checkout Finland Oy,
2196606-6
Hämeenkatu 6 A
33100 TAMPERE
Finland
asiakaspalvelu@checkout.fi
Puhelinpalvelu auki maanantaista sunnuntaihin 6.00-23.00 numerossa: 0800 552 010 (ma-su 6.00-23.00)

Chatpalvelu osoitteessa: https://www.checkout.fi/ota-yhteytta

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Tutustu tarkemmin Checkout.fi maksuehtoihin osoitteessa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Hinnat ja arvonlisävero

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron (alv. 24 %). Hinnat eivät kuitenkaan sisällä toimituskuluja tai maksu-/laskutuskustannuksia, mikäli näin ei erikseen mainita yksittäisen tuotteen kohdalla. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Rahti toimitus ja peruutus

Powerbike toimittaa fyysisiä tuotteita ainoastaan Suomeen pois lukien Ahvenanmaa

Tilauksen toimitus

Isot tuotteet kuten pyörät tai muut ennakkotilattavissa olevat tuotteet toimitetaan tuotekohtaisten ilmoitettujen aikataulujen mukaan. Tällaisissa tilanteissa ilmoitamme ostajalle odotetun toimitusaikataulun ennen ostoa. Oston jälkeen asiakas saa päivityksiä toimituksen kulusta.

Huomaathan, että toimitusosoitteen muuttaminen isojen tuotteiden, kuten pyörän, toimituksessa voi aiheuttaa huomattavat lisätoimituskustannukset. Tarkista siis hyvin ilmoitettu toimitusosoite ennen tilauksen tekemistä.

Isot tuotteet toimitetaan lähtökohtaisesti aina ”kotiinkuljetuksena” ja pihaan. Kuljetusliikkeelle ei ole meidän osaltamme maksettu kerroskantoa tms.       

Emme toimita tuotteita alle 18-vuotialle ilman vanhempien lupaa.

Viivästykset

Valitettavasti toimituksissa tulee joskus viivästyksiä. Emme voi taata, että tilaus olisi perillä tiettynä päivänä. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmaa. Powerbike ei vastaa odottamattomien tilanteiden aiheuttamista viivästyksistä (Force Majeure) kuten sota, luonnonmullistus, lakko, tulipalo ja puuttuvista toimituksista alihankkijoilta, työmarkkinoiden kiistatilanne, viranomaisten päätös, puuttuvat toimitukset alihankkijoilta, kallistuneet olosuhteet sekä näihin verrattavissa olevat tapahtumat, joihin Powerbike ei voi vaikuttaa. Näissä tapauksissa Powerbike vapautetaan kirjattujen sopimusten päätökseen viemisestä.

Peruuttamisoikeus ja palautusohjeet

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille, Powerbike, yhteydenottolomakkeen kautta. Käytä otsikkona ”Peruutus”

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, meille viestin peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Sisällytä sekä tilausnumerosi, että mahdollinen laskun numero.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Kustannukset voivat isoissa tuotteissa olla huomattavat.

Pakkaa tuote alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavalla tavalla, sekä liitä palautuksen mukaan tilausnumero, jotta tiedämme mitä tilausta palautuksesi koskee. Powerbike ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, kuluttajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa.

Rahtipaketin tai ison lähetyksen palauttaminen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian kotisivujemme yhteydenottolomakkeemme kautta. Huomioithan että rahtituotteiden palauttamisesta voi sinulle kertyä extrakuluja pakettien koon takia.

Peruutusoikeus on voimassa vain jos tuote on alkuperäisessä kunnossa sekä avaamaton/testaamaton. Asiakkaana sinulla on kuitenkin oikeus tarkastella tuotetta mutta sitä ei saa avata eikä sinettiä rikkoa. 

Otathan huomioon, että palautusoikeus ei koske tuotetta, jota ei voi terveys- tai hygieniasyistä palauttaa tai tuotetta jonka sinetti on rikottu. Sinetiksi lasketaan myös esim. tuotteen muovipakkausta.

Reklamaatio

Jos olet saanut väärän, viallisen tai rikkinäisen tuotteen, ota tuotteesta tarvittaessa heti lähetyksen avaamisen jälkeen kuvatodiste osoittaaksesi että tuote on väärä, viallinen tai rikkoutunut lähetyksen aikana sekä kirjaa mahdolliset näkyvät vauriot toimittajan kanssa rahtikirjaan. Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeemme kautta ja kirjoita otsikkokenttään “reklamaatio”.

Jotta voimme käsitellä reklamaatiosi, tarvitsemme seuraavat tiedot:
1) Tilausnumero
2) Laskun numero
3) Minkä / mitkä tuotteet haluat reklamoida (mainitse tuotenumero)
4) Kerro mikä tuotteessa on vikana (tarvittaessa pyydämme sinulta kuvia tms).

Mikäli pyydämme sinua palauttamaan tuotteen, ohjeistamme tilanteesta riippuen toimintatavan sähköpostitse. Mikäli palautat tuotteen itse vastoin ohjeitamme, vastaat itse palautuskustannuksista. Muista, että olet lähettäjänä vastuussa siitä, että tuote tulee ehjänä perille.

Yritystieto

BB Technologies Oy on monia verkkokauppoja ylläpitävä yritys ja maahantuoja. Yksittäiseen verkkokauppaan liittyvissä asioissa suositellaan käytettäväksi mahdollisimman nopean käsittelyajan varmistamiseksi kotisivujen yhteydenottolomaketta tai muita ehdoissa mainittuja sähköpostiosoitteita.

BB Technologies Oy (3100820-8)
Ruusulankatu 2, 00260, Helsinki
0291700403

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

 • Asiakaspalvelu ja asiakassuhteen hoitaminen
 • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen; helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
 • Palvelujen tuottaminen ja kehittäminen
 • Rekisteröityjen yksilöiminen ja tunnistaminen
 • Yhteystietojen hallinta
 • Suoramarkkinointi ja palvelujen tarkempi kohdentaminen
 • Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen
 • Asiakaspalvelun ja verkkopalvelun kehittämiseen

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

BB Technologies Oy (Y-tunnus: 3100820-8)
Ruusulankatu 2
00260 Helsinki

Tietosuojavastaava ja yhteystiedot

Data Protection Officer

Lähetä viesti yhtyedenottolomakkeen kautta DPO viestinkenttään

Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri

Rekisterin tietosisältö

Nimi

Yhteys ja osoitetiedot:

 • Puhelinnumero
 • sähköposti
 • Osoite
 • Kunta
 • Postinumero
 • Asuinmaa
 • Tilaustiedot
 • Käyttäjän lähde (jos löytänyt sivustolle mainonnan avulla)

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjän kanssa samaan konserniin kuuluville yhtiöille lain sallimissa rajoissa tytär/emoyhtiöille.

Rekisterinpitäjän tytäryhtiöille tai emoyhtiölle lain sallimissa rajoissa. Näin varmistetaan muun muassa asiakkaalle paremman ostokokemuksen yritysryhmän mahdollisissa muissa verkkokaupoissa (esim. single sign-on).

Yhteistyökumppaneille lain sallimissa rajoissa: alihankkijoille/kuljetusliikkeille luovutetaan tarvittavat nimi- ja osoitetiedot lähetystä varten.

Viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolelle henkilötietolain sallimissa rajoissa

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttö on rajattu käyttövaltuuksin

Rekisterin käyttö on ohjeistettu

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat rekisteritiedot, tulee esittää yritykselle kirjallinen, allekirjoitettu tarkastuspyyntö. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan, häntä koskevan virheellisen tiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä ja markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Meistä

BB Technologies on laajasti verkkokauppaa harrastava Suomalainen yritys. Tavoitteemme on tuoda myyntiin hinta-laatusuhdeeltaan parhaimpia tuotteita.

https://www.parhaat-tuoksut.fi

Meitä on aina harmittanut ostaa hygieniatuotteita kallilla Suomen kivijalkamyymälöissä. Samalla ulkomaiset verkkokaupat eivät meitä kiinnostanut joten perustimme verkkokaupan kilpailemaan halvoilla hinnoilla sekä kotimaisuudella. https://www.parhaat-tuoksut.fi, tarjoaa aitoja tuotteita edulliseen hintaan sekä jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman.

https://www.diamondgrills.fi

Ryhdyimme tuomaan maahaan laadukkaita kamadogrillejä halusta saada laadukkaita kamadogrillejä harrastukseemme.
Palaute meidän grilleistä, https://www.diamondgrills.fi, oli hyvin positiivinen. Yhteistyö toimittajan kanssa on kuitenkin keskeytetty
ja lisää grillejä ei ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla.

https://www.powerbike.fi

Käynnistimme sähköpolkupyörien verkkokaupan, https://www.powerbike.fi, kysynnän kasvaessa. Radio-ohjattavien lelujen suosion kasvaessa huomasimme jo 2008 miten uudet vahvat hiiliharjattomat sähkömoottorit sekä uudet tehoakut voivat mullistaa paikallisliikenteen. Sääntely laahasi kuitenkin perässä, eikä sähköpotkulauta ollut edes silloin laillinen liikenteessä. Nyt tilanne on kuitenkin eri ja tällä hetkellä voit pyöräillä sähköavusteisella pyörällä pitempiäkin matkoja ilman, että tulet hikisenä töihin.